» » زیتون شکسته

 
 
 

زیتون شکسته

نویسنده: حمیدی | تاریخ: 22-09-1397, 16:51 | بازدیدها: 10824

3
زیتون شکسته



این نوشته صرفا از تجربیات شخصی نگارنده است.

زیتون سبز را پس از خریداری کاملا بشویید.زیتون را به کمک سنگ یا فلزی بشکنید{به زیتون طوری ضربه وارد کنید که هسته زیتون نشکند و گوشت زیتون شکافته شود}(مراجعه کنید به تصویر درباره ما)
سپس زیتونهارو کاملا بشویید و در ظرفی مناسب وزن زیتون بریزید و اب خام را به ان اضافه کنید تا ظرف پر شود.هر 24 ساعت اب زیتون را با اب خام تعویض کنید.بعد از 2 بار تعویض اب زیتونها آب زیتون را دور ریخته و این بار با اب نمک 7 درصد تعویض نمایید.درب ظرف را بپوشانید. زیتونها بعد مدتی {چند روز تا چند هفته}اماده خوردن میشود

نکته:
سرعت شیرین شدن زیتون بستگی کامل به رقم زیتون.موقعیت جغرافیایی زیتون و زمان برداشت.

هر چه تعداد تعویض آب خام را افزایش دهیم سرعت شیرین شدن نیز افزایش می یابد ولی باید به شدت مراقب شل شدن بافت زیتون باشید.


زیتون شکسته(گوشتی)

موضوعات: زیتون, باغدارن

بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
<
  • 0 خبر
  • 0 نظر
  • آیدی یاهو:
7 آبان 1393 08:15

محمد

پاسخ
  • گروه کاربری: ميهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
جالب بود. اینو نمدونستم که گوشتی همون شگستست!

<
  • 0 خبر
  • 0 نظر
  • آیدی یاهو:
1 مهر 1397 16:22

ali

پاسخ
  • گروه کاربری: ميهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
ممنون . از بین 10 مطلب در باره نحوه پروراندن زیتون خام ، مفید ترینش همین بود . فقط یه سوال : در مرحله آخر به ازای هر یک لیتر آب چند قاشق غذاخوری نمک بریزیم و اینکه فرقی بین نمک یددار بسته بندی و نمک سنگی وجود داره؟تاثیری در کیفیت زیتون داره ؟

<
  • 0 خبر
  • 0 نظر
  • آیدی یاهو:
21 مهر 1397 23:00

الف

پاسخ
  • گروه کاربری: ميهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
زیتون شکسته را چه مدت در یخچال نگه میدارن


ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
کد را وارد کنید: *